De vakantiewoning

Het appartement is gelegen op de begane grond en is harmonieus ingericht om het zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken. In de gezellige woonkamer is een keuken met eethoek geïntegreerd. Het appartement is uitgerust met een lcd-satelliet-tv. Er zijn twee slaapkamers beschikbaar, een kamer voor twee volwassenen en een voor twee kinderen of een volwassene. De ruime badkamer is voorzien van wastafel, douche/wc en wasmachine. Er is ook een kleine bibliotheek met tijdschriften, bordspellen en een uitgebreide informatiemap. In het gehele appartement u gratis gebruik maken van WiFi.

U begint de dag in onze gezellige eetzaal met het alom geprezen "Welcome Inn" ontbijt.

In de grote en zonnige gastentuin kunt u heerlijk ontspannen in diverse zitjes.

Parkeren is direct bij het huis mogelijk en uw fietsen kunnen in onze garage ondergebracht worden. "Welcome Inn" is een rookvrij appartement en helaas hebben huisdieren, hoe dierbaar ze ook zijn, geen toegang.

woonkamer vakantiewoning
ontbijtkamer
achterzijde en tuin vakantiewoning

Bed & Breakfast

Voor bed and breakfast (ontbijt) op de eerste verdieping is er een stijlvol ingerichte een- en tweepersoonskamer (2 personen) met welkom - koffie / thee. De tweepersoonskamer heeft een lcd-satelliet-tv. Voor onze B&B gasten is er een gedeelde ruime badkamer (douche/WC). "Welcome Inn" is een rookvrije B&B.

Kortom: De B&B kamers van "Welcome Inn" zijn een ideaal verblijf voor de nacht.

tweepersoonskamer
badkamer B&B
eenpersoonskamer